Motorola telefoon

De Motorola telefoon: van blauwe koelkast tot fancy smartphone

Mijn allereerste telefoon was een Motorola telefoon. Ik denk dat mijn ouders dit niet eens meer weten, maar ik heb toen hun oude telefoon gekregen. Ze hadden voor 10 of 20 euro een oude, dikke mobiele telefoon gekocht bij de Zeeman. Er zat een heel cool spelletje op, en daarom wilde ik hem graag hebben. Je kon er niet eens meer mee bellen, alleen het spelletje deed het nog. Ik weet nog dat ik dan met mijn vriendjes en vriendinnetjes op school tijdens het buitenspelen ons ergens verstopten en dan deden we omstebeurten het spelletje! In deze tijd is er wel heel veel veranderd met het merk Motorola. Ze maken nog steeds telefoons, maar die zien er wel een stuk anders uit dan het dikke blauwe ding wat ik 15 jaar geleden had! In deze blog vertel ik jullie meer over de verandering die het merk heeft doorstaan, en over wat voor telefoons ze nu verkopen!

Van klaptelefoons naar smartphones

In Nederland werd het merk pas echt populair met hun, voor die tijd, mooie klaptelefoons. De Nokia-achtige dikke modellen waarmee ik mocht spelen waren meer voor oude mensen zoals mijn ouders. De zilveren klaptelefoons waren daarentegen wel hip en populair. Motorola lanceerde meerdere succesvolle series en was daarmee een grote speler. Nadat Motorola meeging in de shift naar smartphones raakte hun populariteit achterwege. De telefoons draaien op Windows Mobile, wat minder goed aansloeg dan Android. Helaas was Motorola te laat in het anticiperen van de populariteit van Android, en verdwenen de telefoons uit Nederland.

De specs van een nieuwe Motorola telefoon

Maar nu heeft het merk een comeback gemaakt. Ze hebben nu hele mooie, hippe telefoons zoals de Moto X en de Nexus 6. Het belangrijkste verschil is dat deze allemaal een Android besturingssysteem hebben. Wat Motorola telefoons interessant maakt is dat ze altijd een lage prijs hebben, voor kwalitatief hoogwaardige telefoons. Ook heeft het merk een van de meeste ervaring van alle merken die nu op de markt zijn. De accu’s van de nieuwe smartphones gaan ontzettend lang mee, wel 24-48 uur! Wat ik wel het coolst vind aan de nieuwe Motorola smartphones is dat ze modulair zijn. Dit betekent dat je ze via een magnetische achterkant en een 16-punts connector kunt koppelen aan verschillende modules. Deze zijn bijvoorbeeld een extra camera, batterij of speakerfunctie. Zo kun je de capaciteit van jouw telefoon op elk moment uitbreiden door zo’n module. Het beste is dat je ze kunt koppelen zonder je telefoon uit te schakelen, wat echt fijn is!

Posts created 1

Geef een reactie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven