Bjorn Borg boxers: ondergoed dat gezien mag worden

We kennen allemaal wel het merk Bjorn Borg. Het Zweedse merk is al een aantal jaren zeer populair in Europa en daar buiten. De stijl van Bjorn Borg kenmerkt zich om comfortabele, maar vooral sportief en hip uitziende kleding en accessoires. Maar de meeste mensen die aan Bjorn Borg denken, denken toch al gauw aan ondergoed. Bjorn Borg boxers en ondergoed voor heren en dames zijn binnen korte tijd in populariteit gestegen, en dat is niet zonder reden.

Wie is Bjorn Borg?

Maar voordat we het verder gaan hebben over het iconische ondergoed van dit Zweedse merk, willen we het eerst even hebben over de man achter dit merk: Bjorn Borg. Voor de mensen die bekend zijn met de tenniswereld en haar geschiedenis, weten dat Bjorn Borg niet alleen een modieuze verschijning was op de tennisbaan, maar ook nog eens een onwijs sterke speler. Hij heeft vele Grand slams en andere toernooien op zijn naam staan, en dat toen hij nog maar een jonge Zweedse kerel was in de bloei van zijn leven.

Tennis meets fashion

Bjorn Borg werd al gauw razend populair en had altijd een menigte gillende jonge meiden achter zich staan. De reden hiervoor was simpelweg dat hij in de jaren 70 en 80 tennis ineens hip maakte. Hij zag er uit als alles behalve de gemiddelde tennisspeler van die tijd, met zijn lange blonde lokken, zweetband om zijn hoofd en lagen kettingen om zijn nek. Bjorn Borg was een opvallende verschijning tussen zijn collega's met zijn hippe disco stijl. En dat in combinatie met zijn talent voor het spel zelf, maakte hem al gauw een legende.

Bjorn Borg ondergoed

Nog voor hij 30 was besloot hij dat zijn tennis carrière er op zat en richtte zich op de mode industrie. Al gauw richtte hij het merk Bjorn Borg op, en veroverde de modewereld met sportieve en hippe Zweedse activewear. Een van de items waarmee hij al gauw een gat in de markt getroffen had, was ondergoed. Het merk kwam met de meest opvallende, vrolijke en kleurrijke designs voor dames en heren ondergoed. En met name de Bjorn Borg boxers werden al gauw favoriet onder de modebewuste man. En dat zijn ze nog steeds. Bjorn Borg boxers zitten niet alleen super comfortabel, ze zien er ook echt veel te gezellig uit om verborgen te houden. Daarom zie je ook vaak dat jonge mannen hun Bjorn Borg boxers vol trots zichtbaar maken in hun outfit door een wat lager hangende broek te dragen. De tijden dat ondergoed alleen in de slaapkamer gezien mag worden, zijn als het aan Bjorn Borg ligt dan ook al lang voorbij.

Posts created 3

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven