All in one computers zijn dé oplossing!

Een laptop is natuurlijk ook een soort van all in one computer. Maar er is een verschil. All in one computers zijn, over het algemeen, groter en bedoeld om op één plek te laten staan. Het zijn personal computers, maar dan zonder allerlei losse onderdelen. Je kunt all in one computers het best zien als ruimtebespaarders met een groot scherm. Je hebt dan een los toetsenbord en een losse muis. Dit maakt dat het veel fijner werkt dan op een laptop. Ook is het scherm dus beter op hoogte te zetten en kun je volledig ergonomisch aan het werk. Dat kan met een laptop vaak niet. All in one computers zet je gewoon op je bureau en je kunt dan écht goed aan het werk.

Ergonomisch werken is beter voor je rug en je nek

Wanneer je een goede werkhouding hebt, dan hou je het werk langer vol. Je kunt je beter concentreren en je hebt minder snel last van kwalen en blessures. Want ja, je kunt je lelijk blesseren terwijl je achter de computer zit. Denk maar eens aan dat uurtje dat je nog even de laptop erbij pakt terwijl je op de bank zit. Je zit dan in een onnatuurlijke houding, voorover gebogen en je benen onder spanning om de laptop goed te laten balanceren op je knieën. Niet handig en ook erg onverstandig. Natuurlijk kan dat af en toe wel even, als je snel iets moet opsturen of opzoeken bijvoorbeeld, maar om structureel zo te werken? Dat gaat ten koste van je nek, je rug en je ogen!

Een goed beeldscherm is belangijk

Want dat is waar je het grootste gedeelte van de dag naar zit te kijken. Maar wat veel mensen zich niet realiseren is dat de kwaliteit van het beeldscherm deels afhankelijk is van de computer die dat beeldscherm aanstuurt. Door een goede computer te combineren met een goed beeldscherm, zorg je ervoor dat je het beste van het beste hebt en daarmee ook goed voor jezelf zorgt.

Thuiswerken is momenteel de norm

En dus is het nu de tijd om je te oriënteren op all in one computers. Want een weekje ploeteren op je laptop is nog wel te doen, maar als het thuiswerken langer gaat duren, dan wil je dat wel zonder klachten kunnen blijven doen. Een all in one computer neemt veel minder ruimte in, dus ook op de keukentafel kun je dan prima werken. Al is het misschien wel verstandig om een bureaustoel aan te schaffen in plaats van je keukenstoel.

 

Posts created 2

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven